Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Akár egy feltámadás - Felépültem, csak egy koncert hiányzik
  2021-02-04 19:15:25, csütörtök
 
 








AKÁR EGY FELTÁMADÁS




Demjén Ferenc: FELÉPÜLTEM, CSAK EGY KONCERT HIÁNYZIK


Az ország Rózsija megtörte a csendet, exkluzív interjút adott a Borsnak. Az énekeslegenda jól van, és arról beszélt: várja, hogy újra színpadra lépjen.

Visszatérése óriási sikert hozott 2019-ben, a Papp László Budapest Sportarénában. A hatalmas csarnokban egy gombostűt nem lehetett leejteni, óriási üdvrivalgás fogadta Rózsit. Tavaly a járvány berobbanása előtt adott két koncertet, valamint nyáron néhány szabadtéri fellépésen, köztük a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lépett közönsége elé. S amint lehetőség lesz rá, újra koncertezni fog, ami az idén a születésnapja okán a 75-ös szám körül forog majd. Ez az év végén az Arénában csúcsosodik ki.


Rózsi 2019 decemberében adott hatalmas Aréna- koncertet, már alig várja a következőt © MTI





- Több mint egy éve volt ez az arénás koncert, s bár én nagyon jól elvagyok idehaza a birtokon, azért egy jó koncert már hiányzik.

"De addig is zenélek, sorra születnek az új dalok, és türelmesen kivárom az időt, amikor újra lehetőség lesz a fellépésekre"

Rózsi elárulta, teljesen elszigetelten él dióspusztai birtokán, hogy a vírust elkerülje.

Bevásárolni is csupán egy héten egyszer járnak, nemigen lépnek ki a tízhektáros farmról, ahol az ősfák, a halastó, s a megannyi állat közelsége igazi idillt biztosít számukra. Nem véletlen, hogy a két évvel ezelőtti csípőműtétje utáni rehabilitációját is otthon töltötte az énekes, amiből mára teljesen felépült, pedig járni is újra kellett tanulnia.


Sokat zenél a szabadidejében © MTI





- Már el is felejtettem, hogy volt egy ilyen műtétem. Nagyon jól vagyok, mondhatni újra a régi.

"Csak a vakcinát várom és azt, hogy mindenki, így én is be legyek oltva, és visszatérjen az élet a régi kerékvágásba. Addig pedig sokat sétálok, zenélek, olvasok."

Naprakész vagyok mindenből, legyen szó az országról, zenéről, bármiről. S persze a szomorú dolgok, tragédiák híre is utolért - utalva szeretett pályatársai, Bergendy István, Balázs Fecó, Mihály Tamás és Benkő László halálára.


A karantén időszakában diósputasztai birtokán igyekszik megóvni magát a vírustól © MTI





- Sajnos nem lehettem ott a temetésükön, a vírus óta egyáltalán nem utazunk fel a fővárosba.

"Odafönn elkerülhetetlen lenne egy-egy kézfogás, ölelés."

Mélyen megrázott a barátaim távozása, és rengeteget gondolok rájuk. Évtizedek kötöttek minket össze, s a haláluk jó ideig feldolgozhatatlan még...

Bár a zenészt lesújtották a történtek, igyekszik pozitívan látni a jövőt. La­punknak azt is el­mondta, milyen tervei vannak.

- Sok mindent elértem, de egy nagy vágyam van, hogy ne legyen áskálódás, csatározás, s hogy szabad élet és alkotási időszak következhessen még az elkövetkezendő évtizedekben. Azt hiszem, ezt a fajta szabadságot, boldogságot és jólétet szeretném még megélni.







Demjén Ferenc - Hogyan tudnék élni nélküled

Link



Demjén Ferenc: Szerelemvonat

Link



Demjén Ferenc: Honfoglalás

Link



Demjén 65. Születésnapi Koncert

Link



Több mint három évtizede él boldog házasságban Rebeccával MTI







 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Címkék: rehabilitációját, elkerülhetetlen, szabadidejében, következhessen, elkövetkezendő, születésnapja, énekeslegenda, margitszigeti, elszigetelten, szerelemvonat, diósputasztai, sportarénában, decemberében, kerékvágásba, születésnapi, fellépésekre, visszatérése, visszatérjen, évtizedekben, csípőműtétje, koncertezni, tízhektáros, temetésükön, bevásárolni, időszakában, pályatársai, berobbanása, dióspusztai, felejtettem, üdvrivalgás, csúcsosodik, honfoglalás, lesújtották, házasságban, szabadságot, boldogságot, ország Rózsija, hatalmas csarnokban, járvány berobbanása, születésnapja okán, 75-ös szám, következőt ©, arénás koncert, vírust elkerülje, héten egyszer, tízhektáros farmról, megannyi állat, szabadidejében ©, ilyen műtétem, vakcinát várom, régi kerékvágásba, szomorú dolgok, AKÁR EGY FELTÁMADÁS, Demjén Ferenc, CSAK EGY KONCERT HIÁNYZIK, Papp László Budapest Sportarénában, Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, Bergendy István, Balázs Fecó, Mihály Tamás, Benkő László, Születésnapi Koncert,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Soha ne kedvezz...  Akarat  Png telefon  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nagyi telefonál  Hogy lehet megtartani  Szép estét  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Örülök, hogy látlak!  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Örülök, hogy látlak!  Png telefon  Egy hatékony szolga  Nem méltó hozzád  A kételkedés kezelése  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Png telefon  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Neked tudnod kell  Nem méltó hozzád  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Png csokor  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép álmokat!  Png ház  Facebookon kaptam  Alázat  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png csokor  Albert Einstein gondolata  A másik dolog,  Miért nem menti meg Jézus a jó...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Lóhere  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Hogy lehet megtartani  Szép estét kedves látogatóimna...  A Megváltó szolgálatában  Tavaszi kép  Png cica  Szívem  Nem méltó hozzád  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  A sors  Sose bánj semmit  Png cica 
Bejegyzés Címkék
ország Rózsija, hatalmas csarnokban, járvány berobbanása, születésnapja okán, 75-ös szám, következőt &#169, arénás koncert, vírust elkerülje, héten egyszer, tízhektáros farmról, megannyi állat, szabadidejében &#169, ilyen műtétem, vakcinát várom, régi kerékvágásba, szomorú dolgok, karantén időszakában, vírustól &#169, barátaim távozása, zenészt lesújtották, nagy vágyam, elkövetkezendő évtizedekben, fajta szabadságot, rehabilitációját, elkerülhetetlen, szabadidejében, következhessen, elkövetkezendő, születésnapja, énekeslegenda, margitszigeti, elszigetelten, szerelemvonat, diósputasztai, sportarénában, decemberében, kerékvágásba, születésnapi, fellépésekre, visszatérése, visszatérjen, évtizedekben, csípőműtétje, koncertezni, tízhektáros, temetésükön, bevásárolni, időszakában, pályatársai, berobbanása, dióspusztai, felejtettem, üdvrivalgás, csúcsosodik, honfoglalás, lesújtották, házasságban, szabadságot, boldogságot, csatározás, csarnokban, rengeteget, türelmesen, fellépésen, felépültem, szabadtéri, feltámadás, egyáltalán, rebeccával, következőt, országról, tragédiák, mondhatni, színpadon, koncertet, szeretném, szeretett, történtek, évtizedek, lehetőség, áskálódás, közönsége, pozitívan, megrázott, születnek, fővárosba, naprakész, elkerülje, igyekszik, színpadra, mindenből, gombostűt, közelsége, nélküled, elárulta, tanulnia, mindenki, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2024
  • e Hét: 21843
  • e Hónap: 61664
  • e Év: 239539
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.